Elise koos voor Jona XL en Shiloh M

Elise van 't Zand is een bijzonder model en al jarenlang in de mode-industrie actief. Met haar unieke uitstraling en veelzijdige talenten heeft ze al vele campagnes en modeshows weten te sieren. Maar er is meer dan dat: Elise blijkt ook gek te zijn op interieur. Bij Pieces of Art koos zij voor Jona in XL met een zwarte achtergrond en lijst, met Earthy Beige werk! Ze combineert deze met de maat M Shiloh in volledig Earthy Beige. Had jij de combi al zo bedacht? Wij eerst nog niet, maar wat geeft het een verbluffend resultaat, vind je niet? Hieronder laten we Elise zelf aan het woord:

Mijn man en ik zijn beiden kunst liefhebbers, maar onze smaken komen niet altijd overeen. Toen we vorig jaar ons nieuwe huis opgeleverd kregen, werden we ook weer voor de volgende keuze gesteld; wat voor soort kunst willen we in ons huis.

We dachten aan kleurrijk, wat heel mood gevoelig is voor mij en minder tijdloos. Ook dachten we aan kunst van een kunstenaar, wat behoorlijk prijzig is en waar we het uiteindelijk niet samen over eens werden. Tot ik Pieces of Art tegenkwam op Instagram, ik was direct gecharmeerd van het te gekke concept; duurzaam en uniek. Het gebruik van herbruikbare materialen sluit enorm aan op onze visie betreft design en aankleding in huis. Nieuw met vintage, beiden uniek op hun eigen manier.

We kozen voor 2 artworks; de Jona XL (80x120) en Shiloh M (60x80) in de kleuren zwart met beige en volledig beige met zwarte lijst. De perfecte combinatie van zwart, wat een statement maakt met de beige tonen die voor evenwicht en rust zorgen. Dit in combinatie met de marmer en walnoot kleuren in ons huis, maakt het helemaal af.

Ook merkten wij direct dat de akoestiek verbeterde in onze woning. Doordat het een nieuwbouw huis is met hoge plafonds en een grote open ruimte, klonk het hol en leeg. Pieces of Art heeft een effectieve werking op dit probleem, het dempt het geluid en geeft een warm huiselijk gevoel.

De levering was snel en perfect geregeld met een goede bezorgservice die netjes onze kunstwerken kwam afleveren. Het enige wat restte was uitpakken, plek bepalen, ophangen en genieten van 2 unieke Pieces of Art aan onze wand!

Elke dag zit ik met mijn kop koffie te genieten van mijn uitzicht, het brengt me rust en warmte als ik naar de wand kijk waar onze prachtige stukken hangen. Hier raak ik nooit op uitgekeken…

Bekijk de keuze van Elise

Jona

Jona | 3D relief art 80 x 120cm

Bekijk de keuze van Elise

Shiloh

Shiloh | 3D relief art 60 x 80cm