Kleuren

Twijfel je over de kleur of de kleurcombinatie? Lees dan onze mening over de kleuren of bestel een sample van onze kleuren, zodat je kan zien welke kleur het beste past in jouw interieur! Wij hebben ook een sample kaart beschikbaar, klik op deze link om te bekijken.

Ivory
Ivory is een zachte, witte kleur die zich het beste laat vergelijken met off-white. Deze kleur laat zich makkelijk combineren met andere kleuren en staat door zijn lichte en neutrale uitstraling goed in interieurs met lichte elementen. Denk aan interieurstijlen: Scandinavisch, minimalistisch, japandi, bohemian (rotan), mediterraans, maar ook shabby chique, landelijk en romantisch. Wil je een lichte toevoeging aan je interieur? Dan zit je met jouw Piece of Art in de kleur Ivory helemaal goed. Qua combinaties doet deze het goed met de kleur Earthy Beige, maar in combinatie met een zwarte lijst krijg je een stoere uitstraling, die het werk mooi omlijnt.

Earthy Beige
Earthy Beige is een zandkleur met een zachte, warme en toegankelijke uitstraling. Hij draagt de ondertonen geel, wit en bruin. Deze kleur zal je ruimte een neutrale en rustige touch geven. Deze kleur laat zich makkelijk mixen met andere soortgelijke kleuren, zowel met lichte kleuren, als met donkere kleuren. Denk ook aan ton-sur-ton (toon-op-toon), waar deze kleur en deze kunst zich erg goed voor leent! Jouw Piece of Art in de kleur Earthy Beige zal al snel in vele interieurs passen, maar als je interieurstijlen erbij zou pakken zou deze kleur perfect staan in een minimalistisch, japandi, wabi sabi, oriëntaals, bohemian, botanisch en Scandinavisch interieur. In de collectie van Pieces of Art is Earthy Beige de meest gebruikte kleur en wordt hij vaak gecombineerd met de kleur Ivory als kunstwerk.

Beige
De kleur Beige is een zachte, neutrale en toegankelijke kleur. De kleur laat zich eenvoudig combineren met andere kleuren, zoals bruin en wit. De kleur is lichter dan Earthy Beige en kan als artwork gecombineerd worden met de kleur Walnut en de kleur Deep Black. Met deze twee kleuren combineer je aardetinten in een artwork, wat weer goed staat bij een Japandi interieur. Maar ook in een minimalistisch, wabi sabi, oriëntaals, bohemian, botanisch en Scandinavisch interieur.

Walnut
De kleur Walnut is een warme bruine kleur die qua kleur veel lijkt op walnoothout en wordt gebuikt als lijst. Walnut heeft als basis verschillende kleuren, waaronder rood, groen en blauw. De kleur staat goed bij de kleuren Ivory en Beige. Gecombineerd met deze kleuren zorgt het voor een rustig geheel waarbij de warme kleur het kunstwerk alle aandacht geven. Walnut kan goed toegepast in een Japandi interieur, maar voelt zich ook lekker in een botanisch, vintage, stoer Scandinavisch, stoer minimalistisch, bohemian, retro en industrieel interieur.

Deep Black
Zoals de naam al zegt is deze stoere kleur zwart. Gecombineerd met de lichtere kleuren kun je hem iets rustiger maken of accenten aanleggen. Met een zwarte lijst om het kunstwerk kader je het werk in, waardoor het werk meer opvalt. Interieurstijlen waarin de kleur deep black zich mooi mengt zijn bijvoorbeeld: botanisch, vintage, stoer Scandinavisch, stoer minimalistisch, bohemian, retro en industrieel.

Pop of color
De kleuren uit de pop of color lijn zijn echte aandachtstrekkers en variëren van fel (Sunny Yellow, Pure Green en Carrot Orange tot de mooie en zachte kleur Cherry Pink. Naast deze kleuren zijn er Ocean Blue en Forest Green. Deze kleuren zijn diep blauw en diep groen en geven het artwork een subtiele klasse mee en geven het kunstwerk een royale uitstraling.

Andere kleuren en kleurcombinaties
Heb je meerdere werken nodig, bijvoorbeeld voor een inrichting? En wil je een artwork op maat? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.