Wij zijn Anna en Marco, samen hebben wij drie kinderen, In 2019 kregen we de eerste en daarna kregen we een tweeling (2021). Doordat we niet een maar twee kindjes erbij kregen, wilden we ons huis aanpakken. Er moesten 3 kamers voor de jongens komen en wij zouden daarom naar zolder verhuizen, waar we een ruime werk- en slaapkamer maakten. De hele ruimte maakten we in aardse naturel tinten met natuurlijke materialen, maar de juiste kunst erbij vinden konden we niet. We gingen daarom zelf op onderzoek uit en kwamen uiteindelijk bij vilt uit, wat hele mooie eigenschappen heeft. Het bestaat voor 60% uit gerecyclede PET-flessen, kan na gebruik weer volledig hergebruikt worden en dempt ook nog geluid. Met deze mooie voordelen kunnen wij ook echt impact gaan maken, door het materiaal te gaan gebruiken om kunst van te maken. Zo konden wij functie en vorm met elkaar combineren en een product aanbieden wat duurzaam is en daardoor impact kunnen maken op meerdere vlakken. Doordat wij christelijk zijn en ook een verantwoording voelen om voor de aarde te zorgen, wilden wij daarom een kunstwerk ontwikkelen, gemaakt van duurzame materialen met een natuurlijke uitstraling. Zo ontstond het idee om Pieces of Art op te richten. 

Door onze krachten te bundelen hebben wij Pieces of Art kunnen oprichten en hier letterlijk en figuurlijk een vorm aan kunnen geven waar wij gelukkig van worden en waar wij vele andere ook blij mee willen maken. Ondersteund door een uitgebreide kennis van de markt en mogelijkheden die bepaalde materialen bieden, maakten het mogelijk om Pieces of Art te realiseren. De vrijheid van ontwerpen en daadwerkelijk impact te maken maakt ons meer dan gelukkig. Het blijven bedenken van kunst en de oneindige mogelijkheden om te creëren blijven ons dagelijks inspireren om werken te maken die kunnen stralen in elke ruimte. 

De slogan van Pieces of Art is ‘’The art of imagination’’. Deze slogan is ontstaan uit de gedachte dat iedereen in kunst kan verdwalen. De abstracte lijnen kunnen een landschap zijn, een gevoel, een zon, een wolk of een strand. Het logo van Pieces of Art is ook een abstracte vorm waar je meerdere vormen in kan zien waarbij je je gedachtes de vrije loop kan laten. Een Piece of Art waar je nog jaren in kunt verdwalen, dat is ons doel.

Wij vinden het belangrijk dat ons werk impact maakt. Wij doneren daarom 1% van onze omzet naar het Ronald McDonalds kinderfonds. Doordat wij zelf meegemaakt hebben hoe belangrijk dit huis is, willen wij hier onze bijdrage aan leveren.

Anderen kozen voor

Zoey Ivory koos voor de Combi Noé en Noah XL

Anderen kozen voor

Rianne koos voor Noah & Mare

Anderen kozen voor

Elise koos voor Jona en Shiloh

Bekijk haar keuze

Anderen kozen voor

Femke koos voor Dani, Sam en Moon

Bekijk haar keuze

Anderen kozen voor

Nadira koos voor Noah