Ben je op zoek naar manieren om zowel de akoestiek van je ruimte te verbeteren als een stijlvol statement te maken? Ontdek hoe Vera met Pieces of Art haar serene Japandi interieur heeft gecreëerd. Laat je inspireren door haar keuzes en ontdek hoe je jouw eigen interieur kunt transformeren met onze akoestische 3D kunstwerken. Of je nu op zoek bent naar rust, eenheid, of een opvallend kunstwerk, wij helpen je graag verder! 

Vera koos voor Dukes, Elin & Noah! 

Stel je voor: je stapt binnen in het huis van Vera, een creatieve geest die haar passie voor stijl en harmonie weerspiegelt in elk hoekje van haar eigen huis en bij haar klanten. Bij het binnenstappen van haar ruimte voel je meteen de warme sfeer en zie je de zorgvuldig uitgekozen elementen die samen een verhaal vertellen. En in het hart van dit verhaal? Kunst.

Vera, oprichter van De Ontwerpboer, is altijd op zoek naar manieren om haar interieur te verrijken. Onlangs besloot ze om haar zithoek op het thuiskantoor een opfrisbeurt te geven, en daarvoor wist ze precies wat ze nodig had: kunstwerken die niet alleen de akoestiek verbeteren, maar ook de rust en eenheid in haar interieur versterken.

Haar oog viel op Noah van Pieces of Art. Een kunstwerk dat haar aansprak vanwege zijn harmonieuze uitstraling en tijdloze elegantie. Na het ontvangen van Noah was Vera meteen verkocht. Ze stuurde: ‘Prachtig! Hangen hem morgen direct op.’ Zo gezegd, zo gedaan, maar verrassend genoeg belandde het kunstwerk na een tijdje op het thuiskantoor gehangen te hebben, uiteindelijk beneden bij de eethoek, waar het ook perfect past!

Maar Vera's zoektocht naar het perfecte kunstwerk was nog niet voorbij. Omdat Noah als kunstwerk in de eetkamer terecht was gekomen, zocht ze nog nieuwe wanddecoratie voor haar werkkamer. Haar keuze viel op Dukes, een imposant stuk dat de aandacht trekt en de ruimte vult met verfijning. En voor het nisje naast de openhaard in de zitkamer? Daar was Elin, met haar subtiele schoonheid en rustgevende uitstraling, precies wat Vera zocht.

Vera's kleurenkeuze viel voor alle kunstwerken op een ivory binnenkant en een earthy beige lijst, waardoor ze perfect samensmolten met haar stijlvolle interieur. Noah en Dukes kregen beiden een XL-formaat van 80x120 cm. Elin is in het formaat 40x120 perfect voor de nis.

Vera's interieur kenmerkt zich door de Japanse esthetiek en Scandinavische eenvoud, wat resulteert in een Japandi woonkamer die rust en harmonie uitstraalt. Natuurlijke materialen en minimalistisch design vormen de basis van haar serene thuisomgeving, waar elk stuk kunst van Pieces of Art zorgvuldig is gekozen om perfect te passen bij de serene ambiance.

Het resultaat? Een interieur dat niet alleen stijlvol is, maar ook een weerspiegeling vormt van Vera's passie voor creativiteit en harmonie. Neem snel een kijkje welk kunstwerk voor jouw interieur het mooiste is.

 Noah