Bij Pieces of Art openen we de deur naar een wereld van verbeelding en mogelijkheden. Kom binnen en ontdek de abstracte schilderij lijnen - een fascinerend spel van vormen, kleuren en verhalen.

De dans van organische vormen en rechte lijnen
Wist je dat onze kunstwerken een verbazingwekkend lijnenspel bevatten? Soms dansen organische vormen vrolijk samen met strakke, rechte lijnen. Als je goed kijkt, zul je zien dat deze lijnen niet zomaar willekeurig zijn ontstaan. Elk artwork wordt vanuit een gevoel ontworpen. Elk werk vertelt haar eigen verhaal: de ene heeft meanderde vormen en de ander rechte lijnen of juist een combinatie hiervan. Zo kan je kiezen wat het beste bij jou past.

Verwondering en verbeelding
Bij Pieces of Art draait alles om "the art of imagination." Onze abstracte lijnen laten de verbeelding stromen. Het leuke is dat elk kunstwerk verschillende verhalen kan vertellen, afhankelijk van wat jouw fantasie op dat moment wil zien! Op maandag kun je een rivier zien en op vrijdag zie je hoe het artwork de ruimte verbindt met haar vormen. Wanneer de zon erbij komt, zal het artwork je weer heel iets nieuws laten zien.

De Meesters van de abstractie
De tijd heeft ons al heel veel meesters gebracht die de abstracte kunst als geen ander beheersten. Dagelijks worden wij geïnspireerd door meesters als Henri Matisse, Mondriaan en Karel Appel. Zij lieten hun hart spreken met abstracte kunst. De artworks van Pieces of Art zijn geïnspireerd op deze meesters. 

Akoestische abstractie
Onze kunstwerken worden gemaakt van PET-vilt - duurzaam, veelzijdig, akoestisch, veilig en milieuvriendelijk. Een groot voordeel van het materiaal is de akoestische demping. Wanneer je problemen hebt met akoestiek in een ruimte, kan je kunst en functie met elkaar combineren. Zo heb je minder last van galm en kan je elkaar beter verstaan. Houd je oor 20 centimeter van het artwork in een luidruchtige ruimte en je hoort letterlijk het verschil.

Jouw interieur, jouw verhaal
Houd je van een minimalistisch interieur? Japandi stijl of scandinavisch interieur? Of misschien ben je meer geïnspireerd door de rustieke charme van Wabi Sabi? Onze abstracte schilderij lijnen passen perfect in verschillende interieurstijlen. Ze geven dynamiek aan je lege muur, zodat je jouw verhaal kunt vertellen zonder een woord te zeggen.

Ga mee op reis
Kunstwerken zijn als reizen - je kunt er geen genoeg van krijgen! Dus als je een glimlach op je gezicht krijgt en je hart een sprongetje maakt bij het zien van onze abstracte schilderij lijnen en ook op reis wilt gaan: ga mee op ontdekkingstocht en neem een duik in de collectie.