Zoey Ivory koos voor Combi XL Noé en Noah

Zoey Ivory is een bekende naam in Nederland. Geboren en getogen in Almere, is ze vooral bekend als model en miss Nederland 2016. Maar naast haar succesvolle modellencarrière heeft ze nog veel meer in haar mars. Zo is ze ook actrice, influencer en zet ze zich in voor verschillende goede doelen. 

Onlangs was Zoey samen met haar vriend Julius Clay van Sauers op zoek naar 2 abstracte 3D kunstwerken. Ze hadden een duidelijke visie en kwamen bij Pieces of Art uit. Ze kozen voor twee kunstwerken van Pieces of Art, namelijk de bekende combi Noé en Noah.

Zoey en Julius hadden al snel de voorkeur voor de kleur Ivory (of course ;p), maar omdat ze nog twijfelden, bestelden ze eerst de samples. Na de kleuren even in hun eigen interieur te hebben gezien, wisten ze al snel dat het inderdaad Ivory moest worden met de Earthy Beige lijst, om de artworks net even een sterker kader te geven.
Door het vilt zorgen de kunstwerken niet alleen voor een verbeterde akoestiek, maar ook voor een zachte uitstraling wat een mooie balans is met de harde materialen in het interieur.

Hieronder zie je hoe Zoey bij Pieces of Art uit kwam en wat haar ervaring is met haar Noé Noah combi aan de wand! 

Bekijk de keuze van Zoey Ivory

Combi XL Noé en Noah

Noé & Noah combi | 3D relief art

Noé & Noah combi | 3D relief art

€585,00 €650,00