Rianne koos voor de Noah en Mare

Rianne is een creatieve interieurontwerpster en styliste. Ze werd gevraagd om een stylestudio in te richten op de Wonen&co beurs en wist meteen dat ze de kunstwerken van Pieces of Art wilde gebruiken om haar ontwerp tot leven te brengen. Het werd kunstwerk Noah die de show stal in de style studio. De bezoekers waren er dol op. Sterker nog, de style studio van Rianne werd door bezoekers van de Wonen&co beurs gekozen tot dé stijlfavoriet en komt daarmee binnenkort in het Dagblad van het Noorden.
Later heeft Rianne besloten om kunstwerk Noah mee naar huis te nemen en ook in haar eigen huis op te hangen. (Foto’s van zowel de style studio, als hoe hij bij Rianne thuis hangt zie je hieronder)

Het huis van Rianne straalt rust en harmonie uit, met lichte en natuurlijke tinten in de Japandi-stijl. De kunstwerken van Pieces of Art passen perfect bij deze stijl, omdat ze gemaakt zijn van duurzaam vilt en een zachte uitstraling hebben die een mooie balans creëert met de harde materialen in het interieur.

Naast het kunstwerk Noah heeft Rianne ook de Mare aan haar woning toegevoegd, in de Limited Edition kleuren Beige en Walnut. Dit kunstwerk heeft een mooie plek gekregen in haar hal en trekt meteen de aandacht van iedereen die binnenkomt. De nieuwe kleurcombinatie geeft het kunstwerk een unieke uitstraling en past perfect bij de natuurlijke tinten in Rianne's interieur.

Rianne is een inspiratie voor ons allemaal als het gaat om het inrichten van een huis met kunst. Ze laat zien hoe kunstwerken kunnen bijdragen aan de sfeer en uitstraling van een interieur.

Bekijk de keuze van Rianne

Noah

Noah | 3D relief art

Bekijk de keuze van Rianne

Mare

Mare | 3D relief art 40 x 120cm