Een passie voor interieur en inspirerend wonen: Ontmoet Nadira Albersen

Bij Pieces of Art worden we elke dag geïnspireerd door de verhalen van anderen en hoe (onze) kunstwerken hun leefruimtes transformeren. Vandaag willen we graag het verhaal delen van Nadira Albersen, o.a. bekend van de Instagram-pagina @gewoon.wonen. Nadira is niet alleen een gepassioneerde interieurliefhebber, maar ook een early adopter van onze kunstwerken. Haar enthousiasme en unieke stijl hebben ons geïnspireerd en we zijn verheugd om haar verhaal met jullie te delen.

Nadira houdt van mooie (interieur) spulletjes en vernieuwd het liefste het hele jaar door. Ze heeft altijd een oog gehad voor unieke en inspirerende stukken. Nadira was een van de eersten die onze collectie zag en haar enthousiasme was aanstekelijk. Ze begreep meteen de kracht van onze kunstwerken en de impact die ze konden hebben op een ruimte.

Nadira deelt haar passie en stijl met een groeiend publiek op haar Instagram-pagina @gewoon.wonen. Ze neemt haar volgers mee op een reis door haar prachtig gerenoveerde huis.
Nadira en haar partner hebben hun huis volledig gerenoveerd in een kleurenpalet van beige tinten met elegante zwarte accenten. Dit geeft de ruimtes een rustige en serene sfeer, waardoor de kunstwerken van Pieces of Art heel mooi tot hun recht komen. Het huis straalt een gevoel van verfijning en tijdloosheid uit, waarbij de kunstwerken als pronkstukken fungeren in elke kamer. We love that!

De foto’s in Nadira haar huis hebben al veel van onze klanten geïnspireerd en geholpen het juiste kunstwerk voor hun eigen ruimte te kiezen.

Bekijk de keuze van Nadira

Noah

Noah | 3D relief art