Femke koos voor Dani M, Sam XS en Moon XS

Femke Buningh (@femkebuningh) volgde Pieces of Art al vanaf het prille begin. Met twee schattige kindjes die ook mooie kamertjes hebben, was ze geïnteresseerd in de kindercollectie, maar ook voor haar eigen interieur wilde ze graag een mooie eyecatcher. Om te ontdekken welke kleur het beste past bij haar interieur, heeft ze eerst de kleursamples besteld. Haar muren zijn veelal wit (RAL 9010) waardoor er genoeg ruimte is om een mooi kunstwerk op te hangen.

Uiteindelijk heeft Femke gekozen voor Dani in maat M (60x80) in de kleur Ivory met een Earthy Beige lijst. “Hij staat nu op onze wandplank en doordat hij dan de hoogte ingaat heeft het zo’n fijn gevoel in de ruimte en lijkt het veel groter op de een of andere manier”. Zo zegt Femke zelf. Dani past perfect bij het interieur van Femke en geeft haar woonkamer de extra uitstraling die ze zocht. Het is een mooie en tijdloze eyecatcher geworden. Daarnaast heeft ze ook gekozen voor de Moon in XS (20x25) formaat van de kinderwerk collectie. Een schattig kunstwerk dat perfect past in de kamertjes van haar kinderen. “Ze vind hem helemaal geweldig, een ronde én een halve maan”, zo vindt haar schattige dochtertje.

Femke woont in een huis die ze basic inricht, waarbij lichte tinten en natuurlijke materialen de boventoon voeren. Een interieur dat rust uitstraalt en waarin de kunstwerken van Pieces of Art prachtig tot hun recht komen. Het leuke aan Femke is dat ze graag experimenteert met nieuwe trends, maar tegelijkertijd ook vasthoudt aan haar eigen stijl.

Wist je trouwens dat het kiezen van de juiste kleur voor een kunstwerk soms nog lastiger is dan het uitzoeken van de juiste kleur verf? Voor Femke hielpen gelukkig de sample cards en dit helpt ons dan weer om een mooi beeld te krijgen van wat wit op wit doet.

We hopen dat Femke nog lang kan genieten van haar mooie kunstwerken en dat het haar blijft inspireren in haar dagelijkse leven.

Bekijk de keuze van Femke

Dani

Dani | 3D relief art 60 x 80cm

Bekijk de keuze van Femke

Moon

Moon | 3D relief art 20 x 25cm

Bekijk de keuze van Femke

Sam

€45,00